Javier Godó Muntañola

Vicepresident II del Consell d'Administració. Dominical.

Nascut a Barcelona, 1941.

Vicepresident segon del Consell d'Administració de CriteriaCaixa des de juny de 2014 i Patró de la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona ”la Caixa” des de juny de 2014.

Llicenciat en Ciències Econòmiques per la Universitat de Barcelona.

Actualment és president del Grupo Multimedia Grupo Godó de Comunicación, S.A., editor de La Vanguardia, president d'honor del Consell d'Administració d'El Mundo Deportivo, president de la Holding Inmobiliaria Torre Bcn 477, S.L.

Membre del Consell Assessor del Capítulo Español del Club de Roma.

A més, és vicepresident de la Fundación Conde de Barcelona, de la Sociedad Económica Barcelonesa de Amigos del País, vicepresident del Patronat de la Fundació del Museu d'Art Contemporani de Barcelona (MACBA), conseller del Museu d'Art Modern de Nova York (MoMA), membre del Patronat de la Universitat Ramon Llull i membre del Consell Assessor de Telefónica España.

Ha estat conseller general de l'Assemblea de ”la Caixa” en representació de la Sociedad Económica Barcelonesa Amigos del País (2003-2014), i membre del Consell d'Administració de ”la Caixa”, va ser nomenat vicepresident tercer de ”la Caixa” el juny de 2009 i vicepresident segon el maig de 2012. És patró de la Fundació Bancària, havent estat vicepresident de la Fundació ”la Caixa” (2013-2014). També va ser vocal del Consell d'Administració de CaixaBank (2011-2014).

Última actualització:  Abril de 2017.