Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge

Negoci immobiliari

CriteriaCaixa és propietària d’una cartera d’immobles amb un valor net comptable de 2.783 milions d’euros, dels quals 502 milions d’euros estan classificats com a cartera en venda, 560 milions d’euros com a cartera en lloguer, 1.141 milions d’euros com a sòl i 580 milions d’euros dedicats a lloguers socials. La cartera d’immobles la gestiona InmoCaixa, empresa que pertany 100% a CriteriaCaixa

L’estratègia de CriteriaCaixa implica gestionar aquesta cartera d’immobles creant valor mitjançant l’explotació d’una cartera patrimonialista que millori la seva rendibilitat a llarg termini i la venda selectiva de determinats actius a curt termini. D’altra banda, CriteriaCaixa disposa d’una cartera de sòl que té com a objectiu tant la venda directa a promotors com el seu desenvolupament i promoció a mesura que sorgeixin oportunitats de negoci.

Composició (segons valor comptable net):

Dades a 30/06/2018

¿Necessites imprimir-ho? Protegim el medi ambient.