Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge

Naturgy

  • Naturgy és la companyia integrada en gas i electricitat més gran d’Espanya i la tercera distribuïdora de gas i electricitat del mercat ibèric. És, a més, la tercera companyia elèctrica del país amb 15GW de potència instal·lada.
  • Te presència en més de 30 països amb una especial rellevància a Llatinoamèrica, on està present en les principals economies de la regió. Tot això li permet donar servei a 22 milions de clients arreu del món.
  • És un dels majors operadors de GNL del món i un referent a la conca Atlàntica i Mediterrània, amb una cartera de quasi 30bcm i una flota de 11 metaners.
  • Naturgy genera un free cash-flow positiu i recurrent que li permet tenir una política de dividends atractiva, amb una remuneració creixent d’un 5% anual i possibilitat de recompra d’accions.

 

Història de la inversió

 

Dades bàsiques

Dades bàsiques - Naturgy

Dades a desembre 2018​​