Juan Manuel Negro Balbás

Juan Manuel Negro Balbás

Membre del Consell d’Administració. Conseller Independent.

Nascut a Madrid, 1972.

Membre del Consell d'Administració des del gener de 2020.

Llicenciat en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat Complutense de Madrid i graduat en el Programa de Direcció General (PDG) per l’IESE Business School el 2014. Ha cursat diferents programes d’especialització en mercats de capitals i inversió. Ha col·laborat en diferents publicacions editades per l’IESE Business School i és col·laborador habitual de diversos mitjans especialitzats en el sector d’assegurances

Ha desenvolupat tota la seva carrera al sector financer i d’assegurances. Va iniciar la seva carrera professional al Departament Financer de la companyia d’assegurances nord-americana Chubb Insurance Company. El 2002 es va incorporar a American International Group (AIG), on va ocupar a Madrid i París diversos càrrecs de responsabilitat dins del Departament de Línies Financeres. El 2009 es va incorporar a Allianz Global Corporate & Specialty (AGCS), companyia d’assegurances de riscos corporatius del Grup Allianz, com a Director de Línies Financeres per a Espanya, Portugal i Llatinoamèrica, ocupant el 2013 el càrrec de Director General Adjunt d’España i Portugal. El 2014 va ser nomenat membre del Comitè Executiu Europeu i Director General de la companyia, càrrecs que ha ocupat fins al 2020.

Va ser membre d’Allianz Mentors Panel i ha col·laborat activament en diverses accions de voluntariat entre les que destaquen la participació en programes d’organitzacions como Junior Achievement, Fundació Adecco i Plan Internacional España.

Última actualització: Febrer de 2021.