Isabel Estapé Tous

Membre del Consell d'Administració. Consellera Dominical.

Nascuda a Barcelona, 1957.

Membre del Consell d'Administració de CriteriaCaixa des de desembre de 2013. Va ser membre de la Comissió Executiva de CriteriaCaixa des de la seva constitució al març de 2019 fins al març de 2020. Va se membre de la Comissió d'Auditoria i Control de CriteriaCaixa des de la seva constitució al 2014 fins al març de 2020 i Presidenta d’aquesta Comissió des de la seva constitució fins al desembre de 2018. És membre de la Comissió de Nomenaments i Retribucions de CriteriaCaixa des de la seva constitució al 2014, de la que també va ser la seva Presidenta des de la seva constitució fins al maig de 2019.

Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials amb excel·lent cum laude, per la Universitat Central de Barcelona (premi extraordinari).

Membre del Cos d'Agents de Canvi i Borsa, exercint com a Agent a Barcelona (1982-1989).

Membre del Consell d'Administració de la Borsa de Barcelona (1989-1990). També va ser membre del Consell d’Administració de la Borsa de Madrid (1990-1995).

Des de l’any 2000 exerceix com a Notaria a Madrid.

Va ser membre del Consell d’Administració de Criteria CaixaCorp, S.A. (actualment CaixaBank, S.A.) des de la seva sortida a borsa (octubre 2007) i de la seva Comissió Executiva des de la seva creació (maig 2009). Va se membre del Consell d’Administració de CaixaBank, S.A. i Presidenta de la seva Comissió de Nomenaments i Retribucions fins desembre de 2013.

A l’actualitat és Patrona de la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, ”la Caixa” des de maig de 2018. També és membre del Consell d’Administració de Naturgy Energy Group, S.A. i de la seva Comissió d’Auditoría i Control des de març de 2020.

Auditor de comptes. Membre de l’Associació Espanyola de Directius (AED), d'International Women's Forum, de la Confederació Espanyola de Directius i Executius (CEDE), de la Confederació Espanyola de Directius i Executius (CEDE), del Consell Empresarial Alianza por Iberoamérica (CEAPI) i de la Women Corporate Directors (WCD).

A l’octubre de 2006 va ingressar com acadèmica numeraria de la Reial Acadèmia de Ciències Econòmiques i Financeres.

És Presidenta del Panel Cívico de los Cien, patrona de la Fundació Rojas Estapé, patrona de la Fundació CIMA i col·labora, al seu torn, en diferents organitzacions benèfiques (Fundació Ciudad de la Alegría, ACNAR, CODESPA, etc.).

Última actualització: abril de 2020.